Filet De Porc Sărat În Stil Spaniol

Filetul de porc sărat în stil spaniol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 184 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, salvie, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto în stil Texas cu filet de porc și orez spaniol, Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat, și Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Adăugați gheață și carne de porc; sigiliu. Frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Combinați boia de ardei și următoarele 5 ingrediente (boia de ardei prin usturoi).
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Ungeți uleiul uniform peste carnea de porc; frecați cu amestec de boia.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare; carne de porc la grătar 6 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Așezați carnea de porc pe grătar peste partea neîncălzită. Închideți capacul și carnea de porc la grătar încă 20 de minute sau până când termometrul introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 155 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe un platou. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 5 minute. Descoperiți și stropiți carnea de porc cu 2 lingurițe de oțet.