Filet de porc prăjit cu legume

Filet de porc prăjit cu legume
Nevoie de o curs principal fără gluten? Filetul de porc prăjit cu legume ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 312 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de usturoi-piper, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu legume prăjite, Filet de porc prăjit și legume, și Filet de porc cu legume prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se freacă uleiul peste carnea de porc; se presară cu amestec de usturoi-piper. În tigaia de 15x10x1 inci, puneți carnea de porc. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor orizontal în centrul celei mai groase părți a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați cartofii și dovleceii pe jumătate pe lungime. Aranjați cartofii, dovleceii și ceapa în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
3
Stropiți untul peste legume; se presară cimbru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
CimbruCimbru
SareSare
4
Prăjiți neacoperit 30 până la 40 de minute sau până când termometrul citește 160 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se servește cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alma De Los Andes Reserva Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista