Filet de porc prăjit cu compot de mere-slănină și mămăligă de dovleac

Filet de porc prăjit cu compot de mere-slănină și mămăligă de dovleac
Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, frunze de salvie, dovlecei de nucă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet de porc cu compot de slănină de mere, Filet de porc prăjit cu piure de dovlecei de nucă și sos de tarhon, și Filet de porc portocaliu cu aragaz lent cu dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Într-un castron mediu aruncați cuburile de dovlecei tăiate cubulețe cu 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Așezați cuburile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Se prăjește până se înmoaie și începe să se coloreze, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Lasa sa se raceasca oarecum le piure apoi intr-un robot de bucatarie pana se omogenizeaza foarte mult. Set aside.In o cratiță mare setată la foc mediu, aduceți bulionul, 1 linguriță sare, linguriță piper alb, nucșoară și salvie uscată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Salvie UscatăSalvie Uscată
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați mămăliga, într-un flux lent și blând, șoptind constant. Reduceți focul la foarte, foarte mic și gătiți, amestecând tot timpul până începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.Treceți la o lingură de lemn, gătiți, amestecând Mămăliga din când în când până când este moale și cremoasă, aproximativ 20 de minute. Poate fi necesar să adăugați câteva lingurițe de apă dacă devine prea rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați piureul de dovlecei, brânza și untul. Se amestecă pentru a se amesteca. Gustați și reglați condimentele. Puneți deoparte acoperit și cald. Poate fi necesar să-l reîncălziți cu câteva lingurițe de apă chiar înainte de servire.Întoarceți cuptorul la 400 de grade F. tocați 8 din frunzele proaspete de salvie. Pune deoparte.Aduceți filetele la temperatura camerei, uscați-le complet cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Așezați un suport de prăjire pe o foaie de copt. Sean carnea de porc bine cu sare și piper alb. Într-o tigaie mare setată la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați filetele de porc pe rând și rumeniți-le bine pe toate părțile. Repetați cu al doilea filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
8
Scoateți carnea de porc din tigaie și așezați-le pe raft fără să vă atingeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați raftul în centrul cuptorului și prăjiți până când o temperatură internă atinge 145 de grade F pentru ușor roz sau 150 de grade F. pentru gătit, dar suculent. Aproximativ 25 de minute.În timp ce carnea de porc se gătește, adăugați slănina în aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru filete și gătiți-o la foc mediu, amestecând frecvent, până când este crocantă. Aproximativ 8 minute. Se amestecă usturoiul, gătind încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Adăugați ceapa, Salvia tocată și cimbru. Gatiti amestecand si razuind fundul, pana cand ceapa este frageda. Aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Adăugați merele, amestecând des până se înmoaie și ușor colorate, aproximativ 5 minute.Dați focul la mare și adăugați cidrul pentru a deglaza tigaia. Coborâți focul și reduceți până când lichidul se îngroașă, aproximativ 6 minute. Condimentează cu sare și piper alb după gust. Acoperiți pentru a vă încălzi și lăsați deoparte focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Tăiați carnea de porc în felii groase de cm. Aranjați-le peste un pat de mămăligă caldă de dovlecei și serviți compotul de măr-slănină pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
CompotCompot
MamaligaMamaliga
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
14
Garnisiți cu frunzele de salvie rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista