Filetul de porc piperat cu compot de afine-ceapă este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de salată, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Filet de porc piperat cu compot de ceapă de afine, Filet De Porc Piperat Cu Piure De Ghimbir De Mango, și Filet de porc piperat cu salsa de roșii-mentă.
Instrucțiuni
1
Clătiți carnea de porc și uscați; rulați în piper pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Setați o tigaie de 11 până la 12 inci cu mâner rezistent la cuptor la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carne de porc (tăiați filetele în cruce pentru a se potrivi cu tigaia, dacă este necesar) și întoarceți după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Set pan într-un cuptor regulat sau convecție 400; coace până când un termometru introdus în centrul de mai groasă parte din carne ajunge la 155, 20 la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea într-un loc cald aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, amestecați ceapa în uleiul rămas de 1 linguriță până la limp, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați afine, oțet, bulion și zahăr; amestecați ocazional până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
8
Se adaugă untul și se amestecă până se topește și se încorporează în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Tăiați carnea pe diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inci; aranjați pe 8 farfurii. Sosul de lingură în mod egal peste și în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă