Filet de porc piperat cu compot de afine-ceapă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 137 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de filete de porc tăiate cu grăsime, afine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Filet De Porc Piperat Cu Piure De Ghimbir De Mango, Filet de porc piperat cu Salsa de roșii-mentă, și Filet de porc cu compot portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea de porc și uscați-o; se rulează în piper pentru a acoperi uniform.
Setați o tigaie de 11 până la 12 inci cu mâner rezistent la cuptor la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi fundul.
Adăugați carne de porc (tăiați filetele în cruce pentru a se potrivi cu tigaia, dacă este necesar) și întoarceți-le după cum este necesar pentru a se rumeni pe toate părțile, 5 până la 7 minute în total.
Puneți tigaia într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400; coaceți până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a cărnii ajunge la 155, 20 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați carnea să stea într-un loc cald aproximativ 5 minute.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, amestecați ceapa în restul de 1 linguriță de ulei până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Adăugați afine, oțet, bulion și zahăr; se amestecă ocazional până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri, aproximativ 7 minute. Reduceți căldura la minim.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește și se încorporează în sos.
Tăiați carnea pe diagonală peste Bob în felii groase de 1/4 inch; aranjați pe 8 farfurii. Sos de lingură în mod egal peste și în jurul cărnii.
Se adaugă sare după gust.