Filet de porc marinat cu bere cu varză roșie

Filet de porc marinat cu bere cu varză roșie
Filet de porc marinat cu bere cu varză roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1326 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet de mere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir, Filet de porc fiert cu bere cu varză și mere, și Filet de porc marinat la grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Bateți lager, sos de soia,zahăr brun și 1 lingură de oțet într-un castron mic; pourinto sac cu carne de porc și sigiliu. Se răcește, întorcându-se ocazional, timp de cel puțin 4 și până la24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
LagerLager
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea de porc din marinadă, permițând oriceexcesul de picurare (marinada de rezervă). Gătițicarne de porc, întorcându-se,până se rumenesc pe toate părțile, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
6
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a porcului registre 140 buc.f,10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Transferați pe o farfurie și lăsațiodihniți cel puțin 10 minute.
8
Se toarnă rezervatmarinata într-o cratiță mică. Aduceți la aboil, reduceți căldura și fierbeți până ușorîngroșat, 5-8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Între timp, topiți untul într-un alt mareskillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
10
Adăugați varză, măr, frunze de dafin și 1 cană de apă; condimentațicu sare și piper. Gatiti, tossingocazional, până când varza este înmuiată, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
VarzăVarză
MărMăr
ApăApă
11
Adăugați restul de 1 linguriță de oțetși aruncați pentru a combina.
12
Se taie carnea de porc și se servește cu varzăamestec și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista