Filet de porc marinat cu bere cu varză roșie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 190g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1326 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet de mere, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir, Filet de porc fiert cu bere cu varză și mere, și Filet de porc marinat la grătar.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Bateți lager, sos de soia,zahăr brun și 1 lingură de oțet într-un castron mic; pourinto sac cu carne de porc și sigiliu. Se răcește, întorcându-se ocazional, timp de cel puțin 4 și până la24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
Oțet
Lager
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de porc din marinadă, permițând oriceexcesul de picurare (marinada de rezervă). Gătițicarne de porc, întorcându-se,până se rumenesc pe toate părțile, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
6
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a porcului registre 140 buc.f,10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
Cuptor
7
Transferați pe o farfurie și lăsațiodihniți cel puțin 10 minute.
8
Se toarnă rezervatmarinata într-o cratiță mică. Aduceți la aboil, reduceți căldura și fierbeți până ușorîngroșat, 5-8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Între timp, topiți untul într-un alt mareskillet la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
10
Adăugați varză, măr, frunze de dafin și 1 cană de apă; condimentațicu sare și piper. Gatiti, tossingocazional, până când varza este înmuiată, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Varză
Măr
Apă
11
Adăugați restul de 1 linguriță de oțetși aruncați pentru a combina.
12
Se taie carnea de porc și se servește cu varzăamestec și sos.