Filet De Porc Marinat Bourbon

Filetul de porc marinat cu Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ulei vegetal, muștar miere-Dijon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc La Grătar Cu Miere-Bourbon, Hoisin și Filet de porc glazurat cu Bourbon, și Filet de porc cu sos Bourbon Guava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime care acoperă filetul.
Bateți împreună sosul Worcestershire și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează.
Se toarnă marinada într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Sigilați punga și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Scoateți carnea de porc din marinadă, rezervând marinada.
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 150 până la 15
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Între timp, aduceți marinada rezervată la fierbere într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se fierbe 2 minute.
Stropiți sosul peste carne de porc înainte de servire.