Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas

Filet de porc la grătar cu Salsa de ananas
Filet de porc la grătar cu salsa de ananas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați kiwi, filet de porc, jalapeincloro chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Filet de porc la grătar cu Salsa verde de roșii-ananas, și Adobo-filet de porc marinat cu salsa de ananas la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați ghimbirrădăcină, sare și chimen. Frecați carnea de porc cu amestec de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase până când marmelada este complet amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Serviți salsa de ananas cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista