Filetul de porc glazurat cu Succotash ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 2 porții cu 480 calorii, 54g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână boabe de porumb, oregano, bame tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la recipes.prevention.com are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Glazurat Cu Succotash, Pesto De Coriandru-Filet De Porc Umplut Cu Succotash De Vară, și Filet De Porc Glazurat.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.