Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine
Filetul de porc glazurat cu portocale-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 284 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Glazurat Cu Afine Portocalii, Filet De Porc Glazurat Cu Portocale - Afine, și Muschiulet de porc glazurat portocaliu cu Tabbouleh de merișor cu Saut de mazăre Snap 4.
Instrucțiuni
Aduceți primele 9 ingrediente la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Scoateți jumătate din amestec și lăsați-l deoparte.
Carne de porc brună în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați carnea de porc într-o tigaie ușor unsă, puțin adâncă.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, ungând ocazional cu jumătate de amestec de afine.
Scoateți din cuptor; acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Feliați carnea de porc și serviți cu amestec de afine rezervat.