Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine

Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine
Filetul de porc glazurat cu portocale-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 284 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet De Porc Glazurat Cu Afine Portocalii, Filet De Porc Glazurat Cu Portocale - Afine, și Muschiulet de porc glazurat portocaliu cu Tabbouleh de merișor cu Saut de mazăre Snap 4.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 9 ingrediente la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
2
Scoateți jumătate din amestec și lăsați-l deoparte.
3
Carne de porc brună în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați carnea de porc într-o tigaie ușor unsă, puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, ungând ocazional cu jumătate de amestec de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Feliați carnea de porc și serviți cu amestec de afine rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista