Muschiulet de porc glazurat cu mere zaharisite ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 381 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mere granny smith, coriandru măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Filet de porc prăjit și mere glazurate cu arțar, Filet de porc cu mere, și Filet de porc cu mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mic, amestecați mierea, coriandrul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coriandru
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
2
Ungeți carnea de porc cu jumătate de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
3
Introduceți carnea de porc la cuptor și prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 160 F. Ungeți cu marinada rămasă de mai multe ori în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
4
Scoateți din cuptor, acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, combinați zahărul brun, jumătate din sucul de ananas și rondele de mere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merele s-au inmuiat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Zahăr Brun
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
5
Scoateți merele și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
6
Adăugați sucul de ananas rămas în tigaie și reduceți focul la minim. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu merele, stropind sosul peste ambele.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodega DiamAndes Uco Malbec. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.