Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă
Filet de porc frecat de fenicul cu Agrodolce de ceapă eșalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, stafide aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc frecată cu fenicul cu reducere de șalotă-rodie, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti agrodolce, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, șalotele și zahărul în tigaie; saut 12 minute sau până devin aurii. Se amestecă vinul, stafidele și oțetul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 9 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Pentru a pregăti filetul de porc, combinați semințele de fenicul, 1/2 linguriță sare, coriandru, chimen și 1/4 linguriță piper într-un castron mic.
Presărați carnea de porc cu amestec de semințe de fenicul.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz), întorcând ocazional carnea de porc.
Lăsați să stea 10 minute.
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu agrodolce.