Muschiulet de porc fiert cu fructe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 197 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, cidru de mere, condimente de păsări de curte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza cidru de mere ai putea urma acest curs principal cu Tort De Gogoși De Cidru De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu fructe proaspete și uscate, Miel fiert cu dovlecei de Butternut și fructe uscate, și Zinfandel-cotlet de miel fiert cu fructe uscate.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare, piper și condimente de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați carne de porc; gătiți 3 până la 4 minute până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Reduceți căldura la mediu; adăugați restul de 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați mere și următoarele 3 ingrediente; aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de porc și sucurile în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când carnea de porc este gata, întorcându-se după 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți carnea de porc din tigaie; acoperiți și păstrați la cald. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare și salvie în sos. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute sau pana cand este usor redus. Feliați carnea de porc și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm