Filet De Porc Diane

Filet De Porc Diane
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Filet de porc Diane ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 577 calorii, 94G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, filet de porc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1663 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Filet De Porc Diane, Filet De Porc Diane, și Filet De Porc Diane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare bucată de filet între 2 bucăți de folie de plastic. Aplatizați ușor cu călcâiul mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Presărați suprafețele de carne de porc cu piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă grea; carne de porc rumenită uniform, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți în platoul de servire, păstrați-l la cald.
5
Adăugați suc de lămâie, sos Worcestershire și muștar în tigaie. Gatiti, amestecand cu sucuri de tigaie, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă sosul peste Medalioane, se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Durigutti familia Malbec. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista