Filet De Porc Delicios Și Fraged
Filetul de porc delicios și fraged necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1945 calorii, 1g de proteine, și 189g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.18 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de miere, ulei vegetal, filet de porc tăiat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Delicios Și Fraged, Tender ' n ' gustoase cotlet de porc, și Tender Filet De Porc Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați orice exces de grăsime din carne de porc și uscați-l cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper. Praf cu făină, scuturând orice exces.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 până la 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu-mare. Căutați carnea de porc în ulei, rotind pentru a se rumeni uniform pe toate părțile.
Transferați într-un vas de copt suficient de mare pentru a se potrivi cu filetul.
Într-un castron, amestecați împreună sosul de salată în stil rusesc, mierea și amestecul de supă de ceapă.
Se toarnă uniform peste filet, rulând carnea pentru a acoperi pe toate părțile. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, ungând cu glazură la fiecare 10 minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți încă 30 de minute, sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.