Filet De Porc Delicios Și Fraged

Filet De Porc Delicios Și Fraged
Filetul de porc delicios și fraged necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1945 calorii, 1g de proteine, și 189g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.18 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de miere, ulei vegetal, filet de porc tăiat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Filet De Porc Delicios Și Fraged, Tender ' n ' gustoase cotlet de porc, și Tender Filet De Porc Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați orice exces de grăsime din carne de porc și uscați-l cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper. Praf cu făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 până la 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu-mare. Căutați carnea de porc în ulei, rotind pentru a se rumeni uniform pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați într-un vas de copt suficient de mare pentru a se potrivi cu filetul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Într-un castron, amestecați împreună sosul de salată în stil rusesc, mierea și amestecul de supă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De SalatăSos De Salată
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă uniform peste filet, rulând carnea pentru a acoperi pe toate părțile. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, ungând cu glazură la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și continuați să coaceți încă 30 de minute, sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista