Filet de porc de susan prăjit cu Slaw Asiatic

Friptura de porc de susan prăjită cu Slaw Asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de susan-ghimbir, ceapă verde, migdale aromate cu sos de wasabi și soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock-Pot Susan Tras de porc Sandwich cu asiatice Slaw, Pui De Susan Cu Slaw Asiatic, și Susan crusted halloumi cu asiatice slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Bateți împreună sosul de soia și 1/4 cană de pansament într-un vas mare de mică adâncime sau o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 10 minute, întorcându-vă o dată.
Între timp, combinați varza, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/4 cană de pansament. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți la 450 timp de 20 până la 25 de minute sau până când ați terminat.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Aruncați slaw cu migdale; serviți cu carne de porc.
Notă: Am testat cu fermele Maple Grove din Vermont toate pansamentele naturale de ghimbir cu susan și migdalele Blue Diamond Bold wasabi și sos de soia.