Filet de porc de susan prăjit cu Slaw Asiatic

Filet de porc de susan prăjit cu Slaw Asiatic
Friptura de porc de susan prăjită cu Slaw Asiatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de susan-ghimbir, ceapă verde, migdale aromate cu sos de wasabi și soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock-Pot Susan Tras de porc Sandwich cu asiatice Slaw, Pui De Susan Cu Slaw Asiatic, și Susan crusted halloumi cu asiatice slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună sosul de soia și 1/4 cană de pansament într-un vas mare de mică adâncime sau o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și răciți 10 minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Între timp, combinați varza, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/4 cană de pansament. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 450 timp de 20 până la 25 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Aruncați slaw cu migdale; serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Carne De PorcCarne De Porc
9
Notă: Am testat cu fermele Maple Grove din Vermont toate pansamentele naturale de ghimbir cu susan și migdalele Blue Diamond Bold wasabi și sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MigdaleMigdale
GhimbirGhimbir
Semințe De SusanSemințe De Susan
WasabiWasabi
Sirop De ArțarSirop De Arțar

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista