Filet De Porc De Afine

Filet De Porc De Afine
Filet de porc de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. O porție conține 273 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de usturoi, piper, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc De Afine, Filet De Porc De Afine, și Filet De Porc Glazurat Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură. ulei la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper; se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați carnea de porc într-un 9 - cu 13-in căptușit cu folie. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Adăugați 1 lingură rămasă. uleiul la tigaie, reduceți căldura la mediu și adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut, apoi turnati bulion de pui, sos de afine, rozmarin si otet. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Supă De PuiSupă De Pui
RozmarinRozmarin
OțetOțet
UsturoiUsturoi
6
Se toarnă sos fierbinte de afine peste carne de porc și se coace, neacoperit, până când un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 160, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați carnea de porc să se odihnească 10 minute, apoi feliați și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista