Filet de porc cu sos Dijon Marsala

Filet de porc cu sos Dijon Marsala
Filetul de porc cu sos Dijon Marsala este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 1917 calorii, 252g de proteine, și 85g de grăsime pe porție. Pentru $10.58 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei, șalotă, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Filet de porc cu sos Dijon Marsala, Filet De Porc În Sos Marsala, și Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți cu generozitate filetele de porc cu muștar. Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aranjați filetele în tigaie și rumeniți carnea. Întoarceți-vă la maro uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați carnea în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 20 de minute sau până la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, topiți untul la foc mediu în aceeași tigaie folosită pentru a găti carnea de porc. Gatiti ceapa in unt pana se inmoaie. Se amestecă Marsala, muștarul și smântâna și se gătește până când volumul de lichid este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
MuștarMuștar
UntUnt
CremăCremă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Feliați carnea de porc și așezați-o pe un vas de servit. Puneți sosul peste carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista