Filet de porc cu sos de șalotă-cidru
Filet de porc cu sos de șalotă-cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, cidru de mere, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de mere, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Rețete similare includ Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar, Filet de porc cu crustă de alune și vin roșu-sos de șalotă, și Friptură de porc cu mere și sos de cidru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti carnea de porc, frecați carnea de porc cu ulei și usturoi; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați carnea de porc pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (abia roz).
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Pentru a pregăti sosul, încălziți o cratiță medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați șalotă și gătiți 1 1/2 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă cidru, bulion, sos de mere, 1/2 linguriță sare, pudră de cinci condimente și 1/4 linguriță piper; se aduce la fierbere. Gatiti amestecul de cidru pana se reduce la 1 cana (aproximativ 10 minute); se amestecă 3 linguri de suc proaspăt de lămâie.
Serviți sosul cu carne de porc.