Filet de porc cu sos de zmeură Suprem
Muschiulet de porc cu sos de zmeura Supreme este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru 2,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 322 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de hrean, piper cayenne, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 62%. Rețete similare sunt Filet de porc cu sos de zmeură Dijon, Filet de porc la grătar cu sos de zmeură-Chipotle, și Sos BBQ Chipotle de zmeură (cu filet de porc).
Instrucțiuni
Apăsați fiecare felie de filet la 1 in. grosime; presărați ușor ambele părți ale fiecărei felii cu piper cayenne.
Încălziți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați felii de filet; gatiti 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Între timp, combinați toate ingredientele sosului într-o cratiță mică; se fierbe la foc mic aproximativ 3 minute., amestecând ocazional. Păstrați cald.
Așezați feliile de filet fierte pe farfuria caldă de servire; lingură pe sos și acoperiți fiecare filet cu felie de kiwi.
Serviți cu felii de kiwi rămase și zmeură proaspătă, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru filet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Faire la Fete Cremant de Limoux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Faire la Fete Cremant de Limoux]()
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir