Filet De Porc Cu Sos De Prune

Filet De Porc Cu Sos De Prune
Filetul de porc cu prune este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,27 USD pe porție. O porție conține 968 calorii, 126g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de prune - prefer prune prune, jalapeno, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi, Filet De Porc Cu Prune, și Filet De Porc Cu Chutney De Prune.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Finca La Malena Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista