Filetul de porc cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți suc de mere, oțet, filete de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de miere, și Filet de porc cu sos de muștar de arțar.
Instrucțiuni
1
Înțepați filetele de porc de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
2
Combinați sosul de soia, bourbonul și zahărul brun într-un vas superficial sau într-o pungă de congelator cu fermoar; adăugați filete. Acoperiți sau sigilați și lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei sau, dacă doriți, răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se amestecă împreună smântână și următoarele 4 ingrediente; se serveste cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Notă: filetele de porc pot fi coapte la 500 timp de 20 până la 25 de minute, dacă se dorește, în loc de grătar.
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Sur De los Andes Malbec. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.