Filetul de porc cu sos de muștar este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 244 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, maioneză, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Porc Cu Sos De Muștar, Filet de porc cu sos de muștar de arțar, și Filet de porc cu sos de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați vinul, sosul de soia și zahărul brun într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Puneți filetul în pungă și dați-l la frigider peste noapte sau cel puțin 8 ore.
3
Într-un castron mic, combinați maioneza, smântâna, pudra de muștar; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Maioneză
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în arpagic tocat, dacă doriți. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
5
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați carnea și marinada într-un vas de copt puțin adânc și prăjiți timp de 1 oră, ungând ocazional. Temperatura cărnii trebuie să înregistreze 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Lăsați să se odihnească câteva minute, apoi tăiați în felii groase de 1/2 inch.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.