Filet de porc cu sos de ghimbir-soia

Filet de porc cu sos de ghimbir-soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 de calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, ghimbir îmbuteliat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Filet de porc cu sos de Prune-ghimbir, Filet de porc prăjit cu sos de tigaie cu stafide-ghimbir, și Muschi de porc coriandru cu sos de morcov-ghimbir.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Aplatizați fiecare bucată de carne de porc la grosimea de 1 inch cu vârful degetelor; presărați carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Adăugați 1/4 cană de apă în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați ghimbir și următoarele 5 ingrediente (prin ulei de susan) în tigaie; gatiti la foc mediu-mic 2 minute. Se amestecă ceapa; serviți sosul peste carnea de porc.