Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată

Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată
Filet de porc cu sos chipotle și ceapă roșie murată este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1187 calorii, 190g de proteine, și 33g de grăsime. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de filete de porc, zahăr brun, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burgeri poblano picante cu ceapă roșie murată și cremă Chipotle, Posole de porc roșu cu ceapă murată și Queso Fresco, și Filet de porc cu sos Chipotle-afine.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa feliată subțire într-un bol cu suc 1 lime, jumătate de oregano și câte un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se prăjește usturoiul întreg într-o tigaie antiaderentă până se înnegrește pe ambele părți, aproximativ 8 minute, apoi se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Încălziți grătarul. Aranjați ceapa feliată gros pe o tavă de copt cu roșiile, tăiate în sus. Condimentați și grătiți până se înnegrește, aproximativ 8 minute. Sfat într-un castron cu usturoiul, pasta de chipotle, 1 linguriță de praf de ardei iute, 1 lingură de zahăr și sucul de lămâie rămas. Condimentați și bateți într-un blender până se omogenizează. Se încălzește ușor într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChipotlePastă De Chipotle
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Frecați carnea de porc cu restul de pudră de ardei iute, oregano, zahăr și condimente. Grill timp de 5 minute fiecare parte până când fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Se servește feliat în tortilla caldă cu puțin sos, ceapa murată și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Menage A Trois Malbec
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista