Filet de porc cu scândură de hickory cu cartofi de rozmarin Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc cu scândură de hickory cu cartofi de rozmarin Dijon. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 193 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână rozmarin, scândură de grătar hickory, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Grătar: Filet De Porc Cu Arțar-Muștar, Filet De Porc Din Soia Dijon, și Muschiulet De Porc Cu Crusta Dijon.
Instrucțiuni
Scufundați și înmuiați scândura în apă timp de 1 oră; scurgere.
Pentru a pregăti grătarul pentru grătarul indirect, încălziți o parte a grătarului la foc mare.
Combinați muștarul, mierea, piperul, rozmarinul și usturoiul, amestecând bine cu un tel.
Ungeți jumătate din amestecul de muștar peste carne de porc.
Așezați cartoful într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și acoperiți cu folie de plastic. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Adăugați amestecul de muștar rămas și sucul; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați scândura pe grătar la foc mare; grătar 5 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți cu grijă scândura; treceți la partea rece a grătarului.
Așezați carnea de porc în mijlocul părții carbonizate a scândurii; aranjați amestecul de cartofi în jurul cărnii de porc într-un singur strat. Acoperiți și grătiți timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).