Filet de porc cu saramură Chai cu chutney de mere condimentat
Muschiulet de porc Chai-Brined cu Chutney de mere condimentat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.73 pe portie. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de cidru, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu chutney de rubarbă condimentat, Filet de porc prăjit cu Chutney de mere, și Cotlet de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara saramură, așezați 2 lingurițe de frunze de ceai pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile pânzei de brânză împreună și legați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Combinați 3 căni de suc de mere și următoarele 5 ingrediente (prin frunza de dafin) într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut si scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați sacul de tifon; acoperiți și abrupți 5 minute. Aruncați punga de pânză de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4
Se adaugă 3 căni de apă și se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se toarnă lichid într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Adăugați filete de porc în pungă; sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
7
Pentru a pregăti chutney, aduceți 2 căni de suc la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 lingurițe de frunze de ceai și se înmoaie timp de 2 minute. Se strecoară amestecul de suc printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Amestecul de suc de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Încălziți untul și 1 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați ceapa; gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent. Se amestecă mărul; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
11
Adăugați amestecul de suc rezervat, stafidele și următoarele 8 ingrediente (prin cuișoare măcinate). Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la mediu. Gatiti 30 de minute sau pana cand marul este fraged si amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De Pământ
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
12
Se ia de pe foc.
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați saramura. Se usucă carnea de porc cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
15
Periați carnea de porc cu 1 linguriță de ulei; presărați pe toate părțile cu 1/2 linguriță boabe de piper alb și 1/2 linguriță boabe de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Boabe De Piper Alb
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
16
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
17
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
18
Așezați carnea de porc pe un platou și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
19
Tăiați carnea de porc peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ