Filet de porc cu roșii carbonizate-Salsa Jalapeno

Filet de porc cu roșii carbonizate-Salsa Jalapeno
Filet de porc cu roșii carbonizate-Salsa Jalapeno ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 319 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile powder, ulei vegetal, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu roșii carbonizate și salsa Jalapeno, Nachos de filet de porc cu sos Mornay, gust de Avocado-porumb, Jalapeno carbonizat și brânză de capră, și Salată de orez cu morcovi Jalapeno cu ardei carbonizați, Pepitas și Avocado-Salsa de roșii.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un grătar pentru gătit la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți grătarul cu ulei. Grătiți roșiile, jalapeno și ceapa, întorcându-se frecvent, până când legumele sunt carbonizate peste tot. Când este suficient de rece pentru a manipula, tulpinați și însămânțați jalapeno (lăsați semințele pentru o salsa mai fierbinte) și tăiați capătul rădăcinii din ceapă. Tăiați legumele cu un cuțit sau pulsați-le scurt într-un robot de bucătărie. Se amestecă coriandru, usturoi și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Între timp, periați carnea de porc cu ulei și presărați cu pudră de chile, sare și piper. Grătiți carnea de porc, rotind ocazional, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista