Filet de porc cu reducere de prune balsamice

Filet de porc cu reducere de prune balsamice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 610 calorii, 94G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, filet de porc, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Medalioane de filet de porc și reducere balsamică, Filet De Porc Cu Glazură Balsamică De Prune, și Filet de vită cu reducere de prune Port-plajă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Condimentați filetul de porc cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când uleiul strălucește; așezați ușor filetul în uleiul fierbinte. După aproximativ 1 minut, slăbiți ușor carnea de pe fundul tigaiei, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea de porc este tocata o culoare maro aurie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea de porc pe foaia de copt căptușită.
Prăjiți filetul ars în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc citește cel puțin 145 de grade F (63 de grade C), aproximativ 15 minute.
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o tăia în medalioane.
Gatiti prunele, otetul balsamic, zaharul brun, mierea si sucul de afine intr-o cratita mica la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand prunele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Transferați sosul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Întoarceți sosul în cratiță și fierbeți până se reduce și se îngroașă până la consistența untului de mere, încă 5 minute. Puneți sosul de prune peste carnea de porc feliată pentru a servi.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Reginato Malbec ros circulatorcu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec pare un erou improbabil pentru un strugure de vin spumant, dar când vrei ca rosul tău să arate o culoare și un caracter real, atunci Malbec este omul tău. Crisp și uscat, cu arome și arome minunate de căpșuni, rubarbă. Doar un indiciu de structură de tanin, condiment floral și un finisaj elegant uimitor completează gura. Vorbește despre bogatul strugure Malbec, dar nu își pierde niciodată natura ușoară și răcoritoare. Vă va oferi un motiv bun pentru a bea vin spumant cu felul principal!