Filet De Porc Cu Prune
Filetul de porc de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 196 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, scorțișoară măcinată, filete de porc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Cu Prune, Filet De Porc Cu Prune, și Filet de porc cu chutney de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați scorțișoara și ienibaharul; frecați peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent electric de 5 litri acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă sos de prune peste carne de porc; adăugați 1/2 cană de apă și pene de prune. Acoperiți și gătiți la mare timp de 4 ore sau până se înmoaie.
Serviți carnea de porc cu sos.
Sfat pentru ingrediente: prunele coapte cedează ușor la atingere, dar nu le stoarceți.
Lasă fructele să stea în palmă. Ar trebui să dea puțin. Dacă cumpărați fructe ferme, nu le puneți la frigider sau la fereastra bucătăriei-puneți-le într-o pungă de hârtie într-un loc întunecat pentru o zi sau două pentru a se coace.