Filet De Porc Cu Muștar De Caise

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu muștar de caise. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 127g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 780 calorii. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filete de porc, caise, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma caisele, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte Cu Caise Uscate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Filet De Porc La Grătar Cu Caise-Muștar, Filet De Porc Glazurat Cu Caise Cu O Crustă De Ierburi Și Semințe De Muștar, și Filet De Porc Umplut Cu Caise.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Celia Pioneer Malbec. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.