Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel

Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel
Filetul de porc cu miere Dijon cu sparanghel este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Un amestec de sulițe de sparanghel, filet de porc, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Miere-Dijon, Filet de porc cu miere-Dijon cu ciuperci, și Filet De Porc Din Soia Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați punga de cuptor Reynolds în tava de copt de 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Adăugați amidon de porumb, miere, muștar, sos Worcestershire, sare și piper în punga cuptorului. Strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MuștarMuștar
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Feliați filet de porc gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
5
Puneți carnea de porc și sparanghelul în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc și sparanghelul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
6
Așezați ingredientele într-un strat uniform.
7
Închideți geanta cu cravată din nailon.
8
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când carnea de porc citește 63° pe termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție punga deschisă și serviți.
11
Garnisiți dacă doriți.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista