Filet de porc cu miere Dijon cu sparanghel
Filetul de porc cu miere Dijon cu sparanghel este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. Un amestec de sulițe de sparanghel, filet de porc, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Miere-Dijon, Filet de porc cu miere-Dijon cu ciuperci, și Filet De Porc Din Soia Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați punga de cuptor Reynolds în tava de copt de 13x9x2 inci.
Adăugați amidon de porumb, miere, muștar, sos Worcestershire, sare și piper în punga cuptorului. Strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Feliați filet de porc gros de 1 inch.
Puneți carnea de porc și sparanghelul în pungă. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea de porc și sparanghelul cu sos.
Așezați ingredientele într-un strat uniform.
Închideți geanta cu cravată din nailon.
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea de sus. Puneți capetele pungii în tigaie.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când carnea de porc citește 63° pe termometru.
Lăsați să stea 5 minute. Tăiați cu atenție punga deschisă și serviți.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.