Filet de porc cu marmeladă de caise uscate și ceapă
Filet de porc cu caise uscate și marmeladă de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ienibahar măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet De Porc Marmeladă, Filet De Porc Marmeladă, și Filet de porc cu marmeladă de ardei gras.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați primele 4 ingrediente; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți din tigaie; înfășurați carnea de porc în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
9
Pentru a prepara marmeladă, încălziți 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Adăugați caise uscate; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă în apă, răzuind fundul tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă 2 căni de bulion și ingredientele rămase; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise Uscate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Serviți marmeladă cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ