Filet de porc cu Jus de cidru și Rutabaga pur Aproxoate

Muschiulet de porc cu cidru Jus și Rutabaga pur fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 388 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piure de rutabaga, oțet de mere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma întregul anason stelat, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru, Burtă de porc înăbușită cu cidru cu piure de conopidă, și Friptură de burtă de porc cu piure de mere și oțet de cidru Vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 9 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se fierbe până când amestecul este redus la 1 1/2 cani, aproximativ 20 de minute. Tulpina, apăsând pe solide pentru a extrage lichid. Aruncați solidele. Întoarceți lichidul în cratiță și fierbeți până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Bateți în unt câteva bucăți odată. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ungeți carnea de porc cu ulei de măsline.
Se presară generos cu sare și piper. Grătar până când termometrul de citire instantanee introdus în centrul registrelor de carne de porc 145 F, întorcându-se frecvent, aproximativ 20 de minute.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 minute (temperatura va crește până la 150 F). Feliați subțire carnea de porc în cruce.
Împărțiți feliile de porc în 6 farfurii. Lingură Rutabaga
Stropiți sosul peste carne de porc și serviți.
* Seedpods maro în formă de stea disponibile pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.