Filet de porc cu jeleu de piper și Gorgonzola

Filet de porc cu jeleu de piper și Gorgonzola
Filetul de porc cu jeleu de piper și Gorgonzolan este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură de porc cu glazură de jeleu de piper, Cotlet De Porc Cu Sos De Jeleu De Piper, și Grillades de porc cu sos de jeleu de piper-piersic.

Instrucțiuni

1
Presărați filetele de porc cu sare și piper de usturoi. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă usturoiul, șalota și ardeiul roșu; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați bulion de pui, coniac, cimbru și rozmarin. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți până când sosul s-a redus cu 1/3, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Scoateți crenguțele de cimbru și rozmarin și amestecați jeleul de ardei iute până se topește; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mare până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați carne de porc și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Scoateți carnea de porc și puneți-o într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Prăjiți carnea de porc în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus în centru înregistrează 145 grade F (63 grade C), aproximativ 10 minute. După ce ați terminat, așezați carnea de porc pe o farfurie și acoperiți cu folie; se lasă să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pentru a servi, scoateți ardeii și ceapa din sos și întindeți-le pe un platou de servire. Feliați carnea de porc în diagonală în felii de 1 inch și aranjați peste ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Se toarnă 1/2 cană din sosul de coniac peste carnea de porc și se presară cu 3/4 cană de brânză Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Serviți sosul rămas și brânza în feluri de mâncare separate pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Sur De los Andes Malbec cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Sur De los Andes Malbec
Sur De los Andes Malbec
Un Malbec suculent cu aciditate plină de viață care susține notele de zmeură, mure și prune țesute cu taninuri moi și finisaj cu nuanțe de condimente. Toți strugurii sunt Sortați dublu la sosirea la cramă. Toate fermentațiile au loc în mod natural cu drojdii native. Fermentarea durează 20 de zile cu 2 zile de macerare la rece, la temperaturi cuprinse între 24-27 Celsius pentru a obține cea mai mare complexitate. Vinul trece apoi prin fermentație malolactică 100% și este îmbătrânit în butoaie de stejar mai vechi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista