Filet De Porc Cu Ierburi La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu ierburi la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 203 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, coajă de lămâie, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu ierburi cu piersici, Filet de porc cu biscuiți cu ierburi, și Muschiulet De Porc Cu Ierburi Balsamice De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 9 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până aproape neted.
Se toarnă amestecul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc în pungă; sigiliu. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți carnea de porc din marinată. Aruncați marinada.
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță de sare.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz), întorcând carnea de porc după 15 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.