Filet de porc cu glazură de marmeladă portocalie
Filet de porc cu glazură de marmeladă portocalie ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet balsamic, filet de porc, usturoi și concentrat de suc de portocale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie, Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie, și Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Wild Horse neînfrânat Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile sărate. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coadă de porc prăjită cu o glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.