Filet de porc cu espresso fumuriu
Filet de porc cu Frub Espresso fumuriu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână boia, praf de usturoi, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza espresso instant ai putea urma acest curs principal cu Espresso Noroios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ancho Chili-Espresso Frecat Muschiulet De Porc, Filet De Porc Cu Citrice Afumate, și Alunița de arahide afumată a lui Rick Bayless cu filet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 7 ingrediente. Frecați amestecul de zahăr peste carnea de porc. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Încălziți uleiul în tigaie.
Adăugați carne de porc; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Scoateți carnea de porc din tigaie, rezervând picături în tigaie. Acoperiți carnea de porc și lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de apă în picături, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Stropiți sosul peste carne de porc.