Filet De Porc Cu Crustă De Hrean

Filetul de porc cu crustă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 676 calorii, 59G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de filete de porc, semințe de chimen, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Filet de porc cu crustă de ierburi cu cartofi noi prăjiți cu hrean, Filet de vită cu crustă de hrean, și Hrean și mușchi de vită cu crustă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați mugurii în felii groase de 1/4 inch; aruncați pe o foaie de copt cu următoarele 4 ingrediente (prin piper). Prăjiți în treimea superioară a cuptorului, amestecând ocazional timp de 25 de minute sau până când sunt crocante și fragede; pus deoparte.
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Înțepați cartofii dulci cu o furculiță și înfășurați în folie. Prăjiți în mijlocul cuptorului timp de 1 oră 15 minute sau până se înmoaie.
Lasa sa se raceasca; coaja. Mash până aproape neted; acoperiți și păstrați cald.
Între timp, așezați filetele pe o foaie de copt ușor unsă; întindeți fiecare cu 2 linguri de maioneză. Aruncați panko, scallions și hrean într-un castron; pat pe blaturi și părți de carne de porc. Prăjiți în treimea inferioară a cuptorului timp de 45 de minute în timp ce cartofii se coc.
Transferați carnea de porc pe o tăietură. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 10 minute. Între timp, reîncălziți varza de Bruxelles în tigaie timp de 5 minute sau până când este fierbinte.
Transferați într-un castron; aruncați cu suc de lămâie.
Tăiați 1 Filet și o pătrime din cealaltă în felii. Împărțiți uniform jumătate din muguri și piure de cartofi dulci între 4 farfurii; se servește cu carne de porc feliată.