Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă

Filetul de porc cu compot de rubarbă-șalotă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 331 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cimbru plus douăsprezece crenguțe de cimbru de 2 inci, zahăr, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Filet de porc cu compot de rubarbă-șalotă, Filet de porc la tigaie cu compot de rubarbă, și Filet de porc cu sos cremos de tigaie cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați rubarba și șalota cu untul pentru a acoperi. Se amestecă zahărul și cimbrul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Rupeți patru foi lungi de 16 inci de folie extra-grea. Movilă jumătate din amestecul de rubarbă în centrul fiecăreia dintre cele 2 foi de folie. Lăsați ușor bucățile mai groase de carne de porc de aproximativ 1 inch grosime. Condimentați cu sare și piper și apăsați o crenguță de cimbru pe fiecare bucată. Aranjați bucățile de porc într-un strat pe rubarbă. Acoperiți cu cele 2 foi de folie rămase; îndoiți marginile de jur împrejur pentru a sigila.
Grill hobo pachete peste un foc foarte fierbinte timp de aproximativ 12 minute, sau până la sfârâit și umflat. Folosind mănuși de cuptor, transferați pachetele pe un platou cu margini. Deschideți pachetele cu atenție, transferați carnea de porc și rubarba în farfurii și serviți.
Note: o porție: 345 calorii, 6 grăsimi totale gm, 7 grăsimi saturate gm, 23 carbohidrați gm.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.