Filet de porc cu ciuperci și fenicul

Filet de porc cu ciuperci și fenicul
Filetul de porc cu ciuperci și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci porcini, filet de porc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet De Porc Cu Fenicul.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați ciupercile și semințele de fenicul într-un robot de bucătărie sau o mașină de tocat condimente; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați sarea și usturoiul pentru a face o pastă. Frecați carnea de porc cu pastă de usturoi; se presară cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
6
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați carnea de porc într-o tigaie cu jeleu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați carnea de porc pe o tăietură, rezervând sucuri în tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
9
Combinați sucurile rezervate și bulionul în tigaie din fontă; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Stropiți amestecul de bulion peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista