Filet de porc cu ciuperci și fenicul
Filetul de porc cu ciuperci și fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci porcini, filet de porc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite, și Filet De Porc Cu Fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați ciupercile și semințele de fenicul într-un robot de bucătărie sau o mașină de tocat condimente; procesați până la măcinat fin.
Combinați sarea și usturoiul pentru a face o pastă. Frecați carnea de porc cu pastă de usturoi; se presară cu amestec de ciuperci.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, intorcand ocazional.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (mediu) sau gradul dorit de coacere.
Transferați carnea de porc într-o tigaie cu jeleu și lăsați să stea 10 minute.
Așezați carnea de porc pe o tăietură, rezervând sucuri în tigaie cu jeleu.
Combinați sucurile rezervate și bulionul în tigaie din fontă; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Stropiți amestecul de bulion peste carne de porc.