Filet de porc afumat cu sos Bourbon-rozmarin

Filet de porc afumat cu sos Bourbon-rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 386 calorii, 52G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filete de porc, suc de lămâie, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu sos Bourbon Guava, Spice frecat filet de porc cu sos Bourbon-Chipotle, și Cotlet de porc afumat cu sos BBQ Bourbon de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă, amestecați bourbonul, sosul de soia, zahărul, sucul de lămâie și crenguțele de rozmarin.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat.
Lăsați să stea 1 oră, întorcând carnea de porc la fiecare 30 de minute.
Asamblați fumătorul răspândind 1/2 cană de așchii mici și uscate de lemn de esență tare pe fundul fumătorului, apoi așezând tava de scurgere și raftul direct pe așchii. (Pentru a juriza un fumător, tapetați un wok sau o tigaie de unică folosință din aluminiu cu folie rezistentă și întindeți cu așchii de lemn uscat; acoperiți cu un alt strat de foliepentru a prinde picurăriși un raft. Acoperiți wok-ul sau tigaia sigilându-l bine cu un capac sau o foaie de folie.)
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o zonă bine ventilată, puneți fumătorul la foc mare. Când fumul se ridică din toate părțile, puneți carnea de porc pe raft; rezervați 1/2 cană de marinată. Acoperiți și fumați timp de 40 de secunde; scoateți din fumător.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește.
Se adaugă carnea de porc și se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste peste tot.
Transferați carnea de porc la cuptor și prăjiți până la roz pal în centru, 15 minute.
Transferați carnea pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Se toarnă uleiul și se pune tigaia la foc mare.
Adăugați marinada rezervată și bulionul și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite în tigaie, până se reduce la 2/3 cană, 5 minute.
Se ia de pe foc, se învârte în unt și se condimentează cu sare și piper. Se amestecă rozmarinul tocat.
Feliați carnea de porc cu grosimea de 1/3 inch.
Se servește cu sosul de tigaie și supa de ceapă afumată.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Menage A Trois Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois Malbec]()
Menage A Trois Malbec
Un amestec irezistibil de mure, afine, cireșe întunecate și indicii de condimente în urma sa. Cu taninuri moi, rotunde și un finisaj catifelat, acest vin este personificat de pasiune.Asocierea perfectă cu carne de porc la grătar, somon afumat și paste cu sos pesto.