File proaspăt de coadă galbenă cu var și ghimbir

File proaspăt de coadă galbenă cu var și ghimbir
Fileul proaspăt de coadă galbenă cu var și ghimbir necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Un amestec de file de coadă galbenă, unt, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe proaspete amestecate cu var și ghimbir, Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var, și Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați coada galbenă cu sare și piper, după gust. Preîncălziți o tigaie antiaderentă, rezistentă la cuptor, acoperită cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați coada galbenă, carnea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 sau 3 minute. Întoarceți peștele și puneți tigaia în cuptor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor și transferați peștele într-un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Se toarnă orice exces de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă ceapa verde, Roșia, coaja de citrice și ghimbirul și se sotează, la foc mic, timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
GhimbirGhimbir
TomateTomate
6
Adăugați vinul și deglazați tigaia. Reduceți lichidul la jumătate, apoi adăugați smântâna grea. Reduceți până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Bateți untul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți sosul peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista