File proaspăt de coadă galbenă cu var și ghimbir

Fileul proaspăt de coadă galbenă cu var și ghimbir necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Un amestec de file de coadă galbenă, unt, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe proaspete amestecate cu var și ghimbir, Snapper Roșu Aburit Cu Rețetă Proaspătă De Ghimbir Și Var, și Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați coada galbenă cu sare și piper, după gust. Preîncălziți o tigaie antiaderentă, rezistentă la cuptor, acoperită cu ulei de măsline.
Adăugați coada galbenă, carnea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 sau 3 minute. Întoarceți peștele și puneți tigaia în cuptor timp de 5 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați peștele într-un platou cald.
Se toarnă orice exces de ulei din tigaie.
Se adaugă ceapa verde, Roșia, coaja de citrice și ghimbirul și se sotează, la foc mic, timp de 1 până la 2 minute.
Adăugați vinul și deglazați tigaia. Reduceți lichidul la jumătate, apoi adăugați smântâna grea. Reduceți până se îngroașă ușor.
Bateți untul, sucul de lămâie și pătrunjelul. Condimentează, după gust, cu sare și piper. Puneți sosul peste pește și serviți.