File mignon cu crustă de piper negru cu brânză de capră prăjită și sos de Chile roșu gătit de două ori

File mignon cu crustă de piper negru cu brânză de capră prăjită și sos de Chile roșu gătit de două ori
Piper negru Crusted Filet Mignon cu brânză de capră prăjită și de două ori fierte sos de Chile roșu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. O porție conține 865 calorii, 49G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $9.56 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ancho chile, fripturi de filet mignon, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Ziua Tatălui Piper Crusted Filet Mignon Rețetă, Filet Balsamic și piper negru Mignon, și Tigaie prăjită Filet Mignon cu sos de Chile roșu-Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți fripturile din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de grătar. Între timp, combinați chimenul, sarea și piperul într-un castron mic. Condimentați Liberal ambele părți ale fiecărui filet cu amestecul de condimente. Grătiți filetele timp de aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Scoateți fripturile de pe grătar pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați sub broiler până când brânza este maro aurie și moale. Alternativ, utilizați o torță de suflare sau o torță de bucătărie pentru a rumeni brânza. Puneți sosul pe fiecare farfurie, așezați friptura în centru și garnisiți cu coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
PolonicPolonic
6
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați ardeii iute și stocul și aduceți la foc mic timp de 20 până la 25 de minute sau până când ardeii iute sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Se strecoară amestecul într-o tigaie sotată care a fost pusă la foc mare timp de câteva minute și se gătește sosul până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se ia de pe foc și se amestecă creme fraiche și siropul de arțar. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creme FraicheCreme Fraiche
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista