File de vită de rozmarin cu sos de vin roșu de mure
Muschiulet de vită rozmarin cu sos de vin roșu mure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 775 calorii, 33g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.79 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mure ai putea urma acest curs principal cu Tort de nunta cu mure si trandafiri ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Muschiulet de vita prajit cu rozmarin, ciocolata si sos de vin, Muschiulet de vita cu sos de vin rosu, și Muschiulet De Vita Cu Sos De Vin Rosu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie din fontă la foc mare timp de 2 minute. În timp ce tigaia se încălzește, se usucă fripturile cu un prosop de hârtie, apoi se presară cu rozmarinul tocat și puțină sare și piper.
Adăugați uleiul în tigaie și, odată ce strălucește și aproape fumează, adăugați fripturile și crenguta de rozmarin și căutați timp de 4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc bine cu o crustă frumoasă.
Îndepărtați fripturile și crenguta de rozmarin pe o farfurie și cortați ușor cu folie.
În timp ce fripturile se odihnesc, coborâți focul la mediu, adăugați șalotele și cimbrul în tigaie și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul, întoarceți căldura înapoi și răzuiți orice bucăți rumenite care sunt lipite de fundul tigaiei. Reduceți vinul la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă bulionul de vită, murele și conservele de fructe de pădure. Puneți boabele în sos cu o lingură de lemn. Continuați să fierbeți până când sosul este redus și acoperă spatele unei linguri.
Se scoate de pe foc și se învârte în untul rece. Gustați pentru condimente și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Serviți friptura stropită cu sosul.