File De Vită Cu Miere-Soia Cu Cartofi De Susan
File de carne de vită miere-soia cu cartofi de susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 10,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 956 calorii, 45g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vin de orez, usturoi, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare includ Sos De Soia-Susan, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Combinați sosul de soia, vinul de orez, mierea, 1 linguriță de ulei de susan și usturoiul într-un vas puțin adânc.
Așezați fileurile în vas și întoarceți-le pentru a acoperi. Marinati 30 de minute la frigider.
Așezați cartofii într-o oală cu apă rece. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute; scurgere. Aruncați cartofii cu semințele de susan, sarea, 3 linguri de ulei vegetal și uleiul de susan rămas.
Transferați într-o tigaie tapetată cu folie de aluminiu sau hârtie pergament. Prăjiți 25 de minute.
Încălziți uleiul vegetal rămas într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Lăsați excesul de marinată să picure din fileuri și sotati-le timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați într-o tigaie și prăjiți 3 până la 4 minute pentru mediu rar. Între timp, adăugați marinada rămasă în tigaie. Se fierbe și se fierbe timp de 1 minut.
Serviți peste fileuri cu cartofii și mazărea de zăpadă.