File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean

File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean
Fileul de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 363 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar, zahăr brun, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean, Fripturi caramelizate cu ceapă cu sos cremos de hrean, și Fripturi de ceapă caramelizată cu sos cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună uleiul, usturoiul și cimbru și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Periați amestecul pe toată carnea de vită, asigurându-vă că este bine acoperită. Preîncălziți un grătar acoperit la căldură indirectă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Puneți carnea de vită într-un vas de copt și așezați-o pe raftul din mijlocul grătarului. Coborâți capacul și gătiți timp de 40 de minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Scoateți carnea de vită de pe foc, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
În timp ce carnea de vită se gătește, caramelizați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
6
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați ceapa și gătiți timp de 23 de minute, sau până se înmoaie ușor. Se fierbe focul la minim și se fierbe ceapa încă 15 minute, amestecând ocazional, până când încep să se caramelizeze. Se amestecă zahărul și se fierbe încă 5 minute sau până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
8
Pentru a face crema de hrean, uscați bine hreanul și radeți foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
HreanHrean
9
Se amestecă cu zahărul, muștarul și oțetul. Bateți smântâna până formează vârfuri rigide. Îndoiți celelalte ingrediente și condimentați după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
MuștarMuștar
OțetOțet
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
10
Odată ce carnea de vită s-a odihnit, tăiați-o în felii groase de inci. Se împrăștie cu crenguțe suplimentare de cimbru și se servește cu crema de hrean și ceapa caramelizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Sos De HreanSos De Hrean
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Carne De VităCarne De Vită
11
Se servește cu cartofi aburiți și fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CartofiCartofi
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista