File de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean
Fileul de vită cu ceapă caramelizată și cremă de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 363 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar, zahăr brun, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cartofi caramelizați cu ceapă și hrean, Fripturi caramelizate cu ceapă cu sos cremos de hrean, și Fripturi de ceapă caramelizată cu sos cremos de hrean.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună uleiul, usturoiul și cimbru și se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Periați amestecul pe toată carnea de vită, asigurându-vă că este bine acoperită. Preîncălziți un grătar acoperit la căldură indirectă medie.
Puneți carnea de vită într-un vas de copt și așezați-o pe raftul din mijlocul grătarului. Coborâți capacul și gătiți timp de 40 de minute pentru mediu rar.
Scoateți carnea de vită de pe foc, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească până când este gata de servit.
În timp ce carnea de vită se gătește, caramelizați ceapa.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 23 de minute, sau până se înmoaie ușor. Se fierbe focul la minim și se fierbe ceapa încă 15 minute, amestecând ocazional, până când încep să se caramelizeze. Se amestecă zahărul și se fierbe încă 5 minute sau până se caramelizează.
Pentru a face crema de hrean, uscați bine hreanul și radeți foarte fin.
Se amestecă cu zahărul, muștarul și oțetul. Bateți smântâna până formează vârfuri rigide. Îndoiți celelalte ingrediente și condimentați după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Odată ce carnea de vită s-a odihnit, tăiați-o în felii groase de inci. Se împrăștie cu crenguțe suplimentare de cimbru și se servește cu crema de hrean și ceapa caramelizată.
Se servește cu cartofi aburiți și fasole verde.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;