File De Tilapia La Cuptor Cu Pecan-Parmezan

File De Tilapia La Cuptor Cu Pecan-Parmezan
Fileurile de Tilapia coapte cu pecan-parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de pătrunjel, parmezan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Fileuri De Tilapia La Cuptor Cu Sos Ușor De Ceapă Franceză, File De Păstrăv Parmezan La Cuptor, și Tilapia Parmezan La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, folosind bulion si apa si adaugand broccoli in lichidul de gatit pentru ultimele 5 min. din timpul de gătit al orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
3
Între timp, combinați nuci, brânză, pătrunjel, 2 linguri. suc de lămâie și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Așezați peștele într-un singur strat într-un vas de copt superficial; se întinde cu amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Stropiți cu sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
6
Coaceți 10 până la 12 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți pește cu amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista