File De Tigaie Mignons

Filetele de tigaie Mignons ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 5.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 434 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ulei de măsline, garnisiți: crenguțe de pătrunjel cu frunze plate, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filete Mignons Cu Ceapă Eșalotă, Filete Mignons Cu Sos Bourguignonne, și Filete Mignons cu coaja de fenicul portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită uniform cu sare și piper proaspăt măcinat.
Topiți 2 linguri de unt cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați fripturi și gătiți 8 minute. Întoarceți și gătiți încă 5 minute sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile din tigaie, rezervând picături în tigaie. Păstrați fripturile calde.
Topiți restul de 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și sotati 3 până la 4 minute.
Scoateți ciupercile din tigaie.
Adăugați sherry și smântână în tigaie; gatiti, amestecand constant, la foc mare 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ciupercile.
Serviți amestecul peste carnea de vită; garnisiți, dacă doriți.
* 1/4 cană bulion de vită poate fi înlocuit.