File De Somon Umplute Cu Spanac
Fileurile de somon umplute cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,14 USD pe porție. Dacă aveți spanac pentru copii, nuci de pin, file de somon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați File De Pește Umplute Cu Crab Și Spanac, Somon Umplut Cu Spanac, și Somon Prăjit Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. faceți o fantă de două treimi din drum prin centrul fiecărui file de somon, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt. Condimentați fiecare file cu sare și piper. Într-un castron, combinați spanacul, pesto-ul, roșiile și nucile de pin. Puneți 1/3 cană de amestec în fiecare fantă.
Aranjați fileurile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute sau până când amestecul de spanac este încălzit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Pivnițele Arcane Pinot Noir Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.